“Wat als jij bereid zou zijn om jezelf lief te hebben en zorgzaam te zijn voor jezelf?”

Wat als je altijd al naar Access Bars gezocht hebt?

“Alles van het leven komt me toe met gemak, vreugde en glorie”

Access Bars® Amersfoort VTL
Access Bars® ontspannen VTL

Access Bars:

Hoe mooi zou het zijn als vandaag het begin van iets anders zou kunnen zijn? Wat als jou leven er weer aangenamer uit zou kunnen zien?

Als kind leren wij dat het “wenselijk” is om over ons zelf te oordelen en dat je op die manier ook je verdere leven zou moeten leiden.

Wat als jezelf beoordelen en veroordelen het slechtste was wat je ooit jezelf hebt aangedaan? En dat nog steeds doet waarschijnlijk….

Met de mooie tool Access Bars kun je hier wat aan doen! Hoe mooi is dat…?

Via een Access Bars behandeling kun je je gedachten, ideeën, overwegingen, blokkades, emoties en dergelijke los laten. De Bars zijn 32 punten op je hoofd waar alles ligt opgeslagen.

Je hoofd is de “harde schijf” van jouw lichaam en heeft net als een computer af en toe onderhoud nodig. Opschonen en nutteloze informatie verwijderen zodat je niet vastloopt en weer lekker door kan!

Door het laten “runnen” van de Bars geef je je hoofd onbewust opdracht om alle overbodige informatie los te laten. En het fijne is: geen langdurige praatsessies met een therapeut 😊.

Dit wil ik ook ervaren!

Ik kies hieronder de datum en tijd die mij uitkomt!

Access Bars in de praktijk:

Je gaat liggen op de behandeltafel met je kleding aan. De temperatuur is heerlijk aangenaam omdat je wordt toegedekt met een warme deken.

De behandeling wordt gegeven in volledige stilte, zonder muziek. Hierdoor kom je volledig tot rust en raak je lekker ontspannen.

Ik raak de 32 Bars punten op je hoofd lichtjes aan zodat de overtollige energie kan ontladen. Deze aanrakingen duren een paar minuten per keer. De totale behandeling inclusief voor- en nagesprek duurt ongeveer 75 minuten.

Access Bars® loslaten VTL
Access Bars® VTL

Bij welke klachten zet je Access Bars in?

Acces bars in een veilige behandeling die zonder uitzondering bij iedereen ingezet kan worden van jong tot oud.

Wat kun je ervaren bij een Access Bars behandeling?

Omdat ieder mens en iedere behandeling uniek is, is er geen standaard antwoord mogelijk. Veel voorkomende uitwerkingen zijn:

Dit wil ik ook ervaren!

Ik kies hieronder de datum en tijd die mij uitkomt!
Nog even dit:

Tijdens de behandeling komen er afvalstoffen vrij omdat het zelfhelend vermogen aan het werk wordt gezet. Het is daarom belangrijk om de week na de behandeling minimaal 1,5 liter water per dag te drinken om zo de afvalstoffen af te voeren.

Access Bars kan prima naast een medische behandeling plaatsvinden, echter kan het NOOIT de plaats van een geneeskundige behandeling overnemen. Raadpleeg altijd je huisarts of specialist bij klachten!