“Voetreflexologie herstelt de balans tussen lichaam en geest en draagt bij aan een diepe ontspanning”

Wat nou als Voetreflexologie datgene is waar je naar op zoek bent?

Wil jij weer helemaal in balans komen? Een diepe ontspanning voelen? Dan is Voetreflexologie uitermate geschikt voor jou!

Voor wie is Voetreflexologie
ViTaLo Voetreflexologie Amersfoort

Waarom Voetreflexologie?

Hoe zou het zijn om weer diepe ontspanning in je lichaam te ervaren? Hoe zou het zijn om te ervaren dat er weer balans is tussen lichaam en geest? Een voetreflexologie behandeling kan bijdragen aan een heerlijk ontspannen gevoel en kun je ook heel goed inzetten bij de volgende klachten:

Ervaar zelf wat Voetreflexologie voor jou kan doen en maak een afspraak voor een Intake!

Wat is Voetreflexologie?

Voetreflexologie is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en een eenheid vormen. Wanneer deze eenheid uit balans is, kan voetreflexologie helpen om verstoorde harmonie te herstellen door het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te stimuleren. Zo stelt voetreflexologie de mens in staat zichzelf te helpen, te genezen of in een betere conditie te brengen. 

Door de organen, wervels, het lymfesysteem en de ledematen te behandelen via reflexpunten en -zones op de voeten, wordt onderzocht waar een verstoring zit. Tijdens de behandeling zullen niet alleen fysieke, maar ook psychische en emotionele aspecten in het genezingsproces betrokken worden. Hierdoor wordt evenwicht in het hele systeem bewerkstelligd en kan de harmonie tussen lichaam en geest worden hersteld. 

Na afloop zal ik de behandeling in kaart brengen. Om te bepalen of deze therapie bij je past, is het advies om gedurende vier weken elke week een behandeling te ontvangen. 

Wat is Voetreflexologie
Voetreflexologie

Hoe gaat een voetreflexologie behandeling in z'n werk?

De eerste behandeling begint met een intakegesprek en duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten, de daarop volgende behandelingen duren ongeveer 1 uur. Allereerst wordt wekelijks een behandeling gepland om vervolgens af te bouwen naar een nader te bepalen frequentie.

Na iedere behandeling worden de reflexzones in kaart gebracht op een voetenkaart, aan de hand waarvan het verloop van de klachten en de verbeterde balans zichtbaar wordt. Voetreflex is voor iedereen geschikt, voor jong en oud. Ook als je geen klachten hebt is het een prettige en ontspannende behandeling.

Bij twijfel word je doorverwezen naar de huisarts.

Ik maak NU een afspraak voor een intake!

Wat zeggen anderen over Voetreflexologie?

Nog even dit:

Tijdens de behandeling komen er afvalstoffen vrij omdat het zelfhelend vermogen aan het werk wordt gezet. Het is daarom belangrijk om de week na de behandeling minimaal 1,5 liter water per dag te drinken om zo de afvalstoffen af te voeren.

Voetreflexologie kan prima naast een medische behandeling plaatsvinden, echter kan het NOOIT de plaats van een geneeskundige behandeling overnemen. Raadpleeg altijd je huisarts of specialist bij klachten!