“Na één behandeling voel je je al een stuk vitaler, je hebt meer energie en voelt je minder gestrest.”

Wat nou als dit Detox Voetenbad datgene is waar je naar op zoek bent?

Een half uurtje voetenbad zorgt voor vitaliteit, energie en diepe ontspanning!

detox voetenbad

Waarom dit Detox Voetenbad?

Dit detox voetenbad van een half uur kun je heel goed inzetten bij de volgende klachten:

Dit wil ik ook ervaren en ik maak nu een afspraak!

Wat houdt het in een Detox Voetenbad?

De ontspannende behandeling van 30 minuten bestaat uit het plaatsen van je voeten in het voetenbad gevuld met warm zout water. Een spoel in het warme water zorgt ervoor dat er een bio-energetisch veld wordt geregenereerd.  Dit veld zorgt ervoor dat de lymfeklieren gestimuleerd worden om afvalstoffen te gaan afscheiden. De voeten hebben erg veel poriën en bieden daarmee de beste plekken om de afvalstoffen uit te scheiden en zo de behandeling efficiënt en gemakkelijk uit te voeren.

Na enkele minuten zal het water beginnen te verkleuren in een oranje/bruine kleur. Dit is een natuurlijk proces en ontstaat onder andere door:

  • de stroom die door de zoutoplossing gaat
  • de mineralen in het water
  • de moleculen die op de voeten zitten
  • de afvalstoffen die door de voeten worden uitgescheiden
  • de metaalmoleculen van de spoel 
 

Op de tijdklok van de BioEnergiser zijn 6 lampjes die per 5 minuten verspringen. Aan het einde van de behandeling is er een toon dat de behandeling is afgelopen. Er wordt aangeraden om voor en tijdens de behandeling een glas water te drinken om de ontgifting te bevorderen.

Na één behandeling voel je je al een stuk vitaler, je hebt meer energie en voelt je minder gestrest. Aangeraden wordt om een reeks behandeling te doen om de balans in je lichaam te herstellen. Normaliter zijn 6 tot 10 behandelingen (1 tot 2 keer per week) voldoende. Daarna één tot twee keer per maand een onderhoudsbehandeling. Natuurlijk verschillen de resultaten per persoon. Natuurlijk heeft je leefstijl een grote invloed op hoe vaak een behandeling gewenst is.