Jan Willem van Barneveld

voetreflexoloog

Mijn naam is Jan Willem, 52 jaar oud en getrouwd met Esther. Samen met onze 3 katten wonen wij in Amersfoort.

In 2019 zijn wij door omstandigheden in aanraking gekomen met alternatieve geneeswijze omdat de reguliere geneeswijze niet verder kwam in het proces om verder te herstellen.

Per toeval kwam ik op social media een oproep tegen voor een workshop voetreflexologie, aangeboden door een beroepslid van de BER. Dit is mij zo goed bevallen dat ik besloten heb om de opleiding tot voetreflexoloog via de BER te gaan volgen. Begin 2021 heb ik deze opleiding afgerond.

Tijdens mijn opleiding heb ik zoveel mooie behandelingen mogen geven en zoveel mooie resultaten gezien, dat ik besloten heb om hier echt meer mee te gaan doen. En zie hier: mijn praktijk ViTaLo is in juli 2021 geboren en ik heb ontzettend veel zin om mensen te helpen en te begeleiden die op verschillende vlakken vastgelopen zijn.  

Voetreflexologie is gebaseerd op de visie dat lichaam, geest en ziel volmaakt met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen. Deze therapie, toegepast met de juiste instelling en techniek, zal openheid, tolerantie, begrip en liefde aan onze medemens geven, zodat niet alleen de fysieke, maar ook de psychische en emotionele aspecten van de mens op een positieve wijze erbij betrokken worden. Voetreflexologie is meer dan symptoombestrijding, omdat niet alleen de uiterlijke kenmerken bestreden worden.

In deze visie van de BER kan ik mij volledig vinden!

Als voetreflexoloog stel ik geen medische diagnose en schrijf ik geen geneesmiddelen voor. Wanneer ik een duidelijke afwijking bemerk, dan zal ik de cliënt adviseren een arts te raadplegen.

Mijn vrouw Esther heeft zich ook verder ontwikkeld op het gebied van alternatieve geneeswijze. Zo biedt zij momenteel Access Bars®, Energetische behandelingen op afstand, Essentiële Oliën, Reiki en Sensi® Therapie aan. Op haar website  kun je daar meer informatie over vinden. Ook zij heeft al mooie resultaten behaald op zowel mens als dier!

Wij hopen samen een aantal mooie diensten aan te kunnen bieden waarbij wij het welzijn van onze medemens kunnen verhogen.